Skip to content
Mobile: +4670-926 42 48 info@skorsten.com

Vi mätar och monterar skorstensskydd i hela Stockholms län samt i Norrtälje, Uppsala, Enköping, Västerås osv. Ibland är det långa sträkor att köra.

För att undvika höga kostnader för kunder försöker vi att samla ihop några jobb på de mest avlägstna områderna. I flesta fall funkar det väldigt bra trots att man ofta måste vänta lite längre än de som bor närmare till Stockholm. Stor fordel är att man kan få samma pris på skosrtensskydd och montering som stockholmarna har. Observera att det gäller bara montering av skosrtensskydd, blir det större jobb tillkommer naturligtvist kostnad för resa och transport material i offerten.

Hur beställer man

Om man bor eller har sommarhus långt norr om Stockholm och vill ha skorstenshuv monterat då har man faktiskt några varianter:

  1. Maila oss och vänta på besök. Väntetid kan bli från ett par veckor upp till 2-3 månader. Men vi garanterar  hög kvalitet och bra pris för dem som har lite tålamod)
  2. Mäta skorstenen själv (se hur man gör här), gör en bild på skorstenen och skicka uppgifterna till oss. Vi skickar dig en offert inom ett par dagar. I fall du beställer blir väntetid på jobbet max en månad.
  3. Mäta och montera själv. Det är bäst om du vill inte vänta. Skriv att du vill ha frakt så snart som möjligt. Priset kommer  inte vara billigare än med montering på grund att man inte använder ROT-avdrag och frakt tillkommer men väntetid blir max 2-3 veckor.

Om man har sommarhus på landet norr om Stockholm behövs det inte att åka ut för att träffa oss där. Vi klarar oss själva, de viktigaste är att det finns möjlighet att gå upp på taket utifrån med stege.

På bilderna kan man se monteringar i Enköping, Bålsta och Fjärdhundra som vi utförde tillsammans med besök i Märsta och Uppsala.

 

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top